Short

A rear extensions to an existing building. The client wanted to create a better working home which included a fourth bedroom, rumpus room and better connection between living spaces and the backyard within minimal demolition to the existing. This was achieved by shifted living, dining and kitchen to the rear which extended the existing house. The proposed addition was designed to delineate between the existing building through a contrasting modern material pallet. The extension aimed to minimise visual impact from the street; only revealing itself with a new entrance protrusion to the middle of the house. 

WHAT

House

2015

Talk To Us

1903 / 100 William Street, Sydney, NSW 2011 

Tel: 02 8076 5300

Email: admin@designdelta.com.au

Follow us on instagram

  • White Instagram Icon

© 2020 Design Delta Architects